top of page

Ønsker du å kjøre på saltede veier ut vinteren med god samvittighet? Spør oss gjerne om pristilbud på behandling av din bil.😎

Vi tilbyr flere typer keramiske lakkforsegling fra Ditec med ulike grad av beskyttelse!

Du kan lese mer om forskjellen på


Ønsker du å mate samvittigheten din med godt beskyttet lakk? Eller er du kanskje mer opptatt av å få frem farge og glans? Det spiller ingen rolle hvilken type bil man tar vare på så lenge entusiasmen er der!

Ved å lakkforsegle bilen med Ditec Ultra Ceramic, oppnår du økt beskyttelse mot veisalt, UV stråler og sur nedbør. Du får også vesentlig økt grad av glans, og bilvasken blir som varm kniv i smør!

Gjør som denne Mustangen, og skill deg ut fra mengden. Spør oss gjerne om pristilbud på den aktuelle bilen. Utfører du lakkbehandling hos oss får du gratis startpakke for bilvask som består av vaskebøtte, Prickbort avfetting, Meguiars vokssjampo og Carwise vaskeklut i mikrofiber og tørkeklut.
Er dette tiltaket for å endelig kunne kjøre med god samvittighet?

XPEL lakkbeskyttende film fungerer som et krystallklart lag med rustning over bilens overflater. Så slitesterk som filmen er beskytter den mot steinsprut som videre forårsaker rustdannelse. Lakk på nedre plastdeler som kanaler og fangere kan bli matt eller i verste fall flasse av som følge av sprut fra rullende hjul.

Vi jobber fremdeles med å forske på dette, og ser at vi i fremtiden kan ta på oss arbeid som omfatter å behandle biler komplett!
bottom of page